Från 8 till 4.

Neeej, det är inte antalet personligheter som på bloggen som halverats, det är mitt och Kurtmajs antal koppar kaffe vi brygger (åt oss själva, var och en) på morgonen. Vilket jag antar motsvarar samma mängd kaffe vi måste ha i systemet innan vi fungerar.
Förut var det åtta stadiga koppar till frukost... Fick sätta på i två omgångar om vi sov hos varann. Nu har jag märkt att både jag och KM minskat ner till ca. 4 koppar varje morgon helt oberoende av varandra. Då var vi där igen att genier tänker lika! =D
Hehe. Kurtmajs ringde precis mig mitt i första klunken för dagen. Hon hör diiiirekt om jag är nyvaken och om jag hunnit dricka nå kaffe. Det hör jag på henne med. Om rösten i luren är fööör hes, då säger man bara : "ring mig när du fått i dig kaffe."

Eftersom det här kom att handla mest om kaffe så bjuder jag på det här stycket trivialkunskap:

Kopi Luwak
(eng. Civet Coffee) är en mycket dyr sort av kaffebönor. Den skördas i Indonesien och på Filippinerna , men inte direkt från kaffebusken.

Kopi Luwak utvinns istället ur spillningen av det kattliknande djuret, indisk palmmård. Palmmården äter bara de bästa sorterna av kaffebären, och efter att ha passerat djurets matsmältningssystem kan kaffebönorna plockas ur dess avföring för rengöring och rostning. Ett kilo av de sällsynta kaffebönorna kostar i Sverige cirka 7 000 kronor.

Jaaa.... då är ju frågan om man vill dricka mårdbajs till frukost eller inte (om man nu skulle haft råd)....?



kaffe-bajsar-djur



/MK, som för övrigt tycker att Gevalias Ekologiska Mörkrost funkar alldeles förträffligt för ca. 25 kr/kg.


Tack...

Tack så jävla mkt..
Jag var glad för en gångs skull..
Men nu har jag fått bevisat ännu en gång att man inte kan lita på att folk vill ens bästa även om dom säger det..
Om det var bitter du ville att jag skulle bli igen så grattis!
Du har lyckats!

//KM

Gulliga Grabbar!

Tusen tack till Trollet & Tobbe för den superfina tröjan! I love it! =D
Massa pussar & kramar på er!

/MK

slut bevakat!

Jag kom på en sak igår. Jag är inne på Facebook jävligt mycket. På Fb är det lätt att bevaka andra människor. Alla 220-nånting "kompisar" jag har. Men let's face it. Så många kompisar har inte jag! Jag umgås med två händer full i människor typ. I alla fall regelbundet, och som jag anser att jag har nån form av djupare relation till. Men alla dom andra då? Kompisars kompisar man har sprungit på 2½ gång ute i svängarna nånstans, gamla bekanta från högstadie som man har NOLL gemensamt med, nån snubbe man dejtade några gånger o sen slutade ringa till som helt plötsligt dyker upp o undrar varför man slutade ringa för fem år sen...  De är inte mina kompisar. Jag umgås inte med dom. (jag vill nog inte ens göra det!) Jag ringer inte dom/dom ringer inte mig. Jag vet inte vad deras hundar/barn/föräldrar heter. Jag bryr mig inte heller!

Åter till det här med bevakning. Jag är själv väldigt emot det här som staten håller på med. BEVAKNING. Registrering. Notera varje medborgare. Varje flytt, varje köp, varje sms, varje ord jag skriver här, varje steg jag tar, kan bli/blir övervakat, protokollfört, märkt, stämplat och vidarebefodrat.... SLUTA TITTA VAD JAG GÖR!
Så gör jag samma sak.
Fast med mina "kompisar" då... på Fb. Om Kurtmajs skriver en rad till Kajsmurt ser jag det på en gång. Det dyker upp på min ruta, som att jag skulle ha nåt med det att göra.... vad andra skriver till andra. Fan! Man börjar "hålla koll". På korrespondenser andra människor emellan. Hade dom här personerna då viljat att jag skulle vara med i och se det här samtalet hade dom nog skrivit till MIG. Jag gillar inte att jag själv sitter o gör nånting som jag så uppenbart är emot. Det känns inge bra.

Har man däremot KONTROLLBEHOV måste ju Fb vara rena rama guldgruvan! Men det har inte jag. Skulle nog kunna utveckla ett sånt däremot av att sitta och just bevaka folk tillräckligt mycket, men det betackar jag mig för. Paranoid, det är jag redan och verkar bli ännu mera så om jag fortsätter försöker snoka reda på saker och ting på Fb i stället för att helt enkelt fråga en rak och simpel fråga. (förresten så suger jag på att snoka!!)

Det kommer nog att komma mer om det här, tills vidare ska jag RENSA upp bland mina polers på Fb, samt SLUTA BEVAKA.... men det får bli om några dagar. Jag vill inte ens logga in på skiten på ett tag.

/MK - Att vara paranoid är som att tro på gud. Man har ingenting att förlora och man kanske har rätt!

skomissbrukare!

Jaaa, det är jag det. Höll man på att plocka fram vår dojjorna från vintervilan och hittade ett par sprillans nya, helt oanvända vita skejtskor! =D Kom på när jag såg dom att jag köpte dom för typ 2 år sen. Tack glömskan, det var jätte kul att få nya skor!

/MK

Kontrollbehov?!

Ja, vissa verkar ha ett behov av att kontrollera sina medmänniskor..
Jag har väldigt mkt att säga/skriva i det här ämnet, men det är inte riktigt rätt läge just nu..
Men det kommer, det kommer.. vänta bara..

Ibland blir jag lite upprörd...


Tjaaalaalaala!!!

Vilken helg detta har varit! Helt gaalet!
Kurtmajskurt har kommit fram till väldigt mkt saker.. på både gott och ont, men mest gott!

Cetrifigurer! Men vad är det? Jo det ska jag tala om. Centrifigurer är små små figurer med långa näsor och små blåa jumpaskor och röda tröjor och fyra fingrar. Dessa små figurer ser till att tvätten blir torr genom att springa runt i centrifugen!  Mohahahaha! :)



...och på tal om små figurer i rött o blått kommer man ju så klart att tänka på en viss barnboks figur som oftast umgås med lemmlar. Ja precis, det är Plupp jag menar! I takt med att groggarna blev starkare i helgen blev skratten och uttrycken dessto roligare...

"Plupp bor i Norrland. Där finns en Pluppskog där man äter bäversaft o sånt!" - Majskurt menar naturligtvis att man gör saker som: dricker näversaft o sånt.

"Nääää, jag hittar ingen grillkrydda, det finns bara barbequekrydda!" - Kurtmajs mamma är lite förvirrad ibland. (vem är inte det?)

"Det ÄR en björn! Jag lovar, det ÄÄÄR verkligen en björn!!" - En tjejpolare står naken på ett biltak i skogen med en kikare och skulle egentligen ha sex men det blev inte så... hon körde där i från naken i stället!

"Jamen det ÄR så med Kurtmajskurt, man får fyra fast man bara betalat för två!" - Kurtmajskurt om våra "två små kompisar" som följer oss i vått och torrt med både goda och dåliga råd och tips. (kanske mest kul för oss som vet vad det VERKLIGEN handlar om, men det är ju våran blogg så att det!)

Ibland är det nog så att man är mer lika varandra än vad man kanske tror själv. "In Vino Veritas" var det en klyftig snubbe som skrev i ett sms till Kurtmajs. Sant, sant... hade vi inte varit så spritfyllda som vi var hade nog aldrig vissa "hemligheter" blivit uppdagade. Men PUST vilken tur att dom blev det. =) 

Jaaaa, det har helt enkelt varit en toppen helg! På dom flesta sätten och visen som en helg nu kan vara toppen på. Årets första park häng blev av & det var så himla mysigt. Det har ätits glass. Det har groggats. Det har skrattats. I framtidens fyllor och allmänt bakvända diskussioner ska det börja antecknas. Vi glömmer visst lätt saker, jag och Kurtmajs, som glass, vatten, återställare och vad vi pratade om för åtta minuter sedan. =D MEN som tur är, är vi ju två stycken. Annars hade vi nog glömt dubbelt så mycket! Hahaha!

Borde tilläggas att om det inte slutar regna snart, så kommer Kurtmajs att drunkna...

Samt att Majskurt är ovanligt lyckligt lottad...

/KMK




 

Grattis!!

Gratis Majskurt!!!!! =) 

 som inte fyller år idag..

Ovilja & Djävulskap del II + Optimismen!

Ja. Då var vi här igen. Suck... Svenska människor verkar vara experter på det här med att inte vilja underlätta för sina medmänniskor. Allt från puckade chefer, inkompetenta växelhäxor, lata polare samt systrars tröga farsor.  För på riktigt, hur svårt kan det vara att lämna en dörr på glänt innan man lämnar lägenheten? Eller dammsuga en liten, liten lägenhet? Eller säga "hejdå" innan man lägger på luren? Eller säga tack? Eller veta att ens barn är allergiskt, 22 år in i barnets liv? Eller avsätta 3 minuter av sin tid till att trycka på en knapp på en dator?
Listan kan bli lång.... Om detta beror på ren och skär jääävla lathet vet jag inte. Men om så är fallet så är det bäst att piggna till! Skärpning! Det är så jävla lite som kan göra så jävla mycket för personer i ens omgivning.
Ska man inte tycka att det är kul att göra nån annan glad? Jag tycker det... av ingen som helst annan anledning än att jag tycker om att se nån annan glad. Men detta verkar vara ett annars relativt okänt fenomen; Det här med att vara osjälvisk.
TÄNK OM alla bara kunde prova på det nån gång. Det är inge farligt att vara osjälvisk! Jag LOVAR!!! Man ler till och med av det! 
Själv håller jag på att testa optimismen (Säger jag medans jag skriver ett blogginlägg om ovilja & djävulskap! Haha! Men det är ju inte MIN ovilja och djävulskap det handlar om.). Ja, just det, det här med optimism. Jag har varit "ganska" negativ och bitter en tid känns det som. Jag vet inte om det har med årstider att göra, men nu jäklar ska här ses positivt!

Här kommer ett exempel på min nya inställning:
Det är ju moppe säsong nu. Dom är överallt. Dom låter illa & kör tjugofyra timmar om dygnet. Förut blev jag alltid irriterad på oljudet o muttrade och morrade för mig själv om: "jääävla moppe ungar... fan ta dom, jag ska hälla socker i tanken... #%%&&¤¤#**##...." osv....  NU tänker jag: "Faaaaaan vad kul att vara 15 år och köra moppe! Kör järnet ungdomar!!" =D

Och nu ska jag informera er om att tankar är mäktiga! Jag lovar, sånna här små skillnader i mitt tankesätt gör mig till en allmänt gladare person. Dessto mindre neggotankar jag har i skallen dessto mindre neggoenergi avsöndrar jag!  Dessto minde neggoenergi jag avsöndrar dessto roligare har jag och förmodligen dom runt omkring mig också. Vilken härligt enkel ekvation va!? =D

Plocka nu fram & damma av dansskorna, dra på kalasbyxorna och njuuuuut av våren, helgen, och livet! (klyschigt va? =))

/MK

Nä, vi köper inte det här!

Nu är det ju så här att m&m's visst det funnits i Sverige förut. Det är INGEN nyhet!
Och kom inte med något dumt argument att det är på Arlanda jag sett dessa snask påsar. DET ÄR PÅ ICA!!!
Hade jag bott i USA hade jag kunnat stämma dom för falsk marknadsföring. Hade jag kunnat så hade jag uppfunnit en
tidsmaskin (Torsten III) och rest tillbaka ca. 6 månader i tiden bara för att dokumentera att detta är sant.



"Choklad är benämningen på ett antal olika livsmedel baserade på kakaobönan, som framställs av frukten av kakaoträdet Theobroma cacao.
Många typer av choklad innehåller förutom kakao, i form av kakaomassa eller kakaosmör,  även socker.
Då mjölk ingår i blandningen kallas den mjölkchoklad.
Choklad och mjölkchoklad klassas inte som godis trots dess förknippelser med konfekt. Choklad klassas som aromat eller kakor."

Detta är wikipedias beskrivning av choklad.
Jag ser ingen antydan till att frukt eller yogurt skulle passa in i det här sammanhanget!
Så varför envisas folk med att stoppa det i choklad? Det är ju allt annat än gott! 
Vill jag ha yogurt så äter jag yogurt , inte choklad! Vill jag ha frukt så äter jag frukt! Och det är ju inte bara frukt och yogurt, det finns ju en hel uppsjö med saker som folk ska stoppa i choklad..

Yogurt (i alla former)
Frukt (i alla former)
Bär (i alla former)
Nötter (i alla former)
Russin
Lakrtits
Basilika
Pepparmyntsolja
Ägg
Gele
Sirap
Svartpeppar
Ingefära

Ja, listan kan bli lång!
Apropå choklad.. Vad är det för skillnad på Plopp och Center??
Jag har ställt mig själv den frågan väldigt många gånger och jag vet att flertalet av mina vänner också undrar över detta.
Därför har jag så klart kollat upp saken. Detta har jag hittat:
"Enligt tillverkaren är Plopp mer lättflytande på grund av koktiden. Plopps fyllning innehåller även mer socker och har en mer knäckartad karaktär. Plopp innehåller aromen kumarin, till skillnad från Center som har smak av kola"
Men OM det nu är en sådan skillnad i smak och konsistens, som tillverkaren påstår, då hade ju frågan aldrig kommit upp! Då hade ju folk märkt vad det var för skillnad !?
Ja, och Plopp ska dom ju också stoppa massa konstigt i, bl.a lakrits (både söt och salt), Tuttifrutti tjossan och svartvinbär.. helt makalöst..



Ja, precis. OM det skulle vara nån skillnad så hade nog inte folk och fä uppmärksammat detta mysterium så inni helvete! Och när vi säger att vi inte köper det här så menar vi naturligtvis dessa dumma argument som folk försöker sälja in. MEN! Vi menar ju även att vi inte köper dessa löjliga produkter som marknadsförs som "exklusiva" choklad sorter när dom ändå bara är äckliga. För jag menar, vem faaaaaan vill ha ingefära i chokladkakan...?

Idiot!

Du är:
En obildad person, en som är oförmögen att begripa eller lära sig något. En fåne. En sinnesslö, förståndssvag, ärkedum utvecklingshandikappad IDIOT!! 

Det är ju inte bara du heller!
Alla är ju mer eller mindre dumma i huvet! Jag kan inte förstå varför folk tar sig friheten att vara otrevliga och fnysa åt folk till höger och vänster, när dom inte har någon som helst anledning till det?
Vad ger dom rätten att förstöra min dag? Ibland får jag lust att ringa upp, bara för att vara otrevlig och spydig tillbaka! Så varför gör jag inte det? Nej för jag har mer förstånd än så!

Ibland blir jag lite upprörd...

//KM

mörkt & förvirrat....

Det fullkomligt svämmar över av tankar i min skalle. Det är mörkt, jag ser knappt tangenterna på datorn och jag är helt vilse... Vad är det som händer? *when it rains, it pours*. Men nu tror jag det haglar. Kan det inte hagla svar för en gångs skull? Klockan är tidigt, jag säger som Kurtmajs, det här med att sätta ord på tankar verkar som en omöjlig uppgift ibland. 

Att verbalisera en känsla är att bygga en bro. En bro mellan den som pratar och den som lyssnar. Det är att öppna upp sitt hjärta och att göra sig själv sårbar, och vem vill vara det? Sårbar = lätt att göra illa. Jag har haft så ont i mitt hjärta, så ont i mitt liv. Å andra sidan kan det öppna en möjlighet. En dörr som leder till oväntade, kanske fantastiska händelser och lycka (peppa, peppa, ta i trä!). Måste blunda... se vad drömmarna talar om. 

Virrvarr mellan öronen. HIM i öronen. Vad är det för fel på mig? Måste nog sova på saken....

gårdagens bästa: Thaimaten på Steeltown!  

förrgårdagens ord: Dagblind. (this one's för you Andrew!=))

3 saker som får mig att le: Mina katter, samt kaffebesök av en obeskrivlig människa med en hund.

Hoppas saker och ting klarnar...

("I'm in love with You. You are my heaven tonight." - HIM - Heaven Tonight)


/MK

Apropå..

Jag har iingen aning om vad jag ska skriva.. men jag tyckte att det var på tiden att skriva nånting. Det var ju ett tag sen.. förutom inlägget om dom vedervärdiga varelserna på toaletten.. eeewww!!!
Som vanligt så finns det ju tusen små saker som jag stör mig på :P

Bl.a så tror jag att folk jobbar som telefonister eller liknande (speciellt i Västerås), har tittat för mkt på Amerikaska filmer. Anledningen till att jag tror på det här viset är för att dom inte säger "Hejdå" innan dom lägger på luren! Och den enda anledningen till det, jag kan komma på, är att dom har tittat på för mkt Amerikanska filmer!
Apropå Amerikanska filmer.. dom verkar aldrig ta av sig skorna heller? förns dom ska gå och lägga sig.. men det kanske är så i USA.. jag vet inte?
Apropå filmer.. skräckfilmer.. Varför tänder dom aldrig lampan när dom går ner i källaren? Har alla karaktärer som går ner i källare mörkerseende? eller är det bara ett misslyckat försök att göra filmen bättre?
Nog..

Dagens ord: "Enkelfnutt"  Mohahahaha :D
Dagens citat: "Jag gillar att köra vilse med flit."  hmm?

//KM

Silverfiskar

Vedervärdiga varelser.. nästan lika vidriga som Mördarmaskiner!
Jag såg en på toan för en halvtimme sen.. det kliar fortfarande på hela kroppen. Jag blir tokig snart!!

Ja, eftersom det redan finns fakta om en vedervärdig varelse i den här bloggen, så skadar det väl inte med fakta om en till..


"De är ljusskygga och trivs bäst där det är mörkt och fuktigt, t ex i badrum och kök.
Helst lever de av socker och stärkelse. Om böcker och papper förvaras fuktigt kan silverfiskarna gnaga sönder dem.

I våra badrum är födan tämligen skral.
Här lever de av tvålrester och smuts i kakelfogar. Silverfiskar i kök får däremot tillgång till ett dukat bord och är bara miljön tillräckligt fuktig så kan de massförökas här.


Silverfisken blir 10-15 mm"

dom ser ju nästan lika vidriga ut också.. som mördarmaskiner altså..





//KM


To The Faithful Departed...

Alla dör. Allt dör. Ingenting är beständigt.... Livet går sin gilla gång och allt förändras i takt till musiken som världen spelar. Ibland är det svårt att höra den, och ibland är det svårt att acceptera melodin som spelas, den kan kännas mer som ett modernt jazz-stycke utan hörbar röd tråd. Men den finns där med. Den röda tråden. Den verkar finnas överallt, bara man inte letar efter den hela tiden. Ibland måste man helt enkelt låt sig uppslukas av känslan som vill sluka en. Även fast det är en känsla som gör ont. Även fast det är en känsla som man helst bara hade arrat om, lagt nya noter till och gjort mer begriplig.

Livet tar helt enkelt den väg Livet vill. Ibland känns det som att allt verkligen är skrivet i stjärnorna, att det har varit skrivet där sen tidernas begynnelse, och att det kommer att stå skrivet där långt efter våra röster tystnat, efter det att  bergen sköljts bort av haven och ingenting finns kvar. Ingenting utom musiken. Då förvandlas texten till noter och sången fortsätter utan ord. Ibland känns det som att allt är improviserat, att sången skrivs medans vi lever den. Och när vi dör så upphör sången. Det blir tyst. För om det är vi som skriver sången, hur ska den kunna fortsätta utan sin skapare?

Jag ska försöka dansa till världens musik. Jag ska låta mig uppslukas av det som vill sluka mig. Jag ska försöka komma ihåg mina egna ord, och min egen melodi. För det är bara jag som kan följa min egen väg. Antingen kan jag låta mig knäckas av att inte se den röda tråden, av att saker och ting inte alltid går att förstå, av att famla i livets mörka natt. Eller så kan jag jubla över livets mysterier, acceptera att tråden är röd fast jag inte ser den, tända ett ljus och inse att natten är en del av dagen.

Någon har somnat in. Någon jag älskar. Någon som funnits där hela mitt liv. Någon jag saknar från mitt hjärtas djupaste brunn. Min älskade faster. Du kommer att vara evigt saknad, evigt älskad, evigt ihågkommen för din godhet.
Vi ses igen när min sång börjar avta i styrka, när rösten blivit en viskning och melodin knappt är hörbar. Men tills den dagen är kommen så ska jag göra mitt bästa för att min sång ska vara vacker, och god. Kanske till och med inspirerande.
(Jag är den enda som kan få min melodi att ändra riktning.)

/MK

Hund vs. Kisse

HUNDENS DAGBOK

07.00 - Tjohoo, en promenad. Det är det bästa som finns!
08.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
09.00 - Tjohoo, ungarna är uppe. Det är det bästa som finns!
12.00 - Tjohoo, leka i trädgården. Det är det bästa som finns!
14.00 - Tjohoo, åka bilen. Det är det bästa som finns!
15.00 - Tjohoo, ungarna kommer hem. Det är det bästa som finns!
16.00 - Tjohoo, leka med en boll. Det är det bästa som finns!
17.00 - Tjohoo, matte och husse kommer hem. Det är det bästa som finns!
18.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
20.00 - Tjohoo, bli kliad på magen i soffan. Det är det bästa som finns!
22.00 - Tjohoo, sova i mattes och husses säng. Det är det bästa som finns!


KATTENS DAGBOK

783:e dagen i fångenskap...
Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker. De frossar i färskt kött medan jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat.
 Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag ska lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna.
Imorgon ska jag eventuellt äta ännu en krukväxt.

Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dem med min kropp.
Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna.

I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans, framtvingade jag en hårboll i deras favoritfåtölj. Kom ihåg: lägg en på deras säng.
Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till,
så att de ska gå runt i ständig skräck.
Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om vilken duktig kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat.

På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst. Jag blev placerad i isolering under mötet,
men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottstycken från deras kriminella planer.
Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något de refererade till som 'allergi'.
Jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel.

De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon av dem inför risken att någon tjallar.
Hunden släpps regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven.

Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet, och jag är övertygad om att han rapporterar vartenda steg jag tar.
Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet.
Men jag kan vänta.

Det är bara en tidsfråga innan mina planer slår i verket..."


Formulera tankar ...

Formulera tankar i ord.. Jag har försökt i en evighet.. det går inte..
För det är ju inte en tanke, eller det börjar ju med en tanke, men det blir ju väldigt snabbt en hel uppsjö av tankar som länkas samman till en fundering.. Jag har försökt skriva ner tankarna, men det blir bara en osammanhängade text som jag knappt förstår själv. Jag kan förklara tankarna för mig själv i mitt eget huvud men jag kan inte förklara dom för nån annan.. Jag tänker ju inte i ord, utan i bilder och hur lätt är det att förklara det för nån som inte ser det? Bilderna är ju skapade av mig, för mig, det är inte meningen att nån annan ska "se" mina tankar.. dom är ju mina..
Om jag kunde solla ut det som var vesäntligt i  bilderna, det som andra skulle förstå.. då kanske det skulle gå att förklara.. Jag insåg precis att jag just har formulerat mina tankar i ord, haha. men det är ju inte samma typ av tankar.
Jag ska lösa det här problemet! Med eller utan hjälp..




Jäävlar va duktiga vi var igår Tettebus :D
Helt makalöst va fort det gick när vi kom igång, hela köket på vadå? en timme?
Men jag har sjuukt ont i ryggen, värre nu än i går. känns som jag har lekakulor i halva ryggen :S
Skulle ju behöva en ordentlig massage.. men det är väl att begära för mkt kanske..?
Fick med mej en massa ljus från tessan igår (tack för det gumman), så nu är det ännu mer mysigt hemma :) Så efter att jag är klar med promenad och tvätt och allt annat jag måste göra idag, så ska jag tända alla mina fina ljus överallt, sätta mig i fotöjen med en kopp varm choklad och läsa ut boken.. mmm myyys..

RSS 2.0