HÖRRU GUD!!!!!

Om jag ens får tillträde till himlen så kommer jag att jaga "Gud" med blåslampa och/eller köttyxa ända rakt ner i det brinnande helvetet.  

HÖR DU DET GUD!!??


Vååååår :D

Idag är Jag Glad, Kors i taket, peppar,peppar ta i trä.. haha!
Det hör ju inte till vanligheten att jag är på bra humör direkt..
Men idag är det vår ute och då blir jag glad.
Alltid när det är vår i luften får jag konstiga minnen får högstadietiden, svårt att förklara. men det är ju aldrig nån som förstår vad jag skriver iaf så, haha.

Ikväll blir det Tjejkväll :)
Jag och Sara och en box vin, det kan ju bara sluta bra!
Det blir nog en hel del skvaller om jag känner oss rätt :)  Blev du nervös nu, det kankse du borde bli, mohahahaha :)

//KM

Alltid Bitter!!

Jaa, jag skulle vilja säga att jag vaknade på fel sida men då ljuger jag. Jag vaknade på exakt samma sida som jag gjorde igår och morgonen före det...
Varför säger man att man vaknat på fel sida om man inte har det? Det är klart att det i vissa fall stämmer att man faktist har vaknat på den sida man vanligtvis inte vaknar på. Men oftast är det ju bara en ursäkt, egentligen är det så att man har en skitdag! Och det har jag idag. så jag säger det istället så slipper jag ljuga.
Jag kan inte riktigt förklara varför det är en skit dag, det finns inte riktigt nåt att sätta fingret på..
Men det inträffar väl idag som det gör alla andra dagar.. (nej jag är inte bitter!)
Hade en märklig dröm inatt. jag drömde att jag åkte båt.. med ett ex, som jag inte tycker om. ALLS!
Och jag tycker inte om att åka båt heller.. vet inte riktigt hur jag ska tolka det..
Jag har drömt jätte mkt märkligt på senaste tiden.. kankse ska skaffa mig en såndär bok om drömmar så jag kan få nån slags förklaring.

Makalöst!!
Jag satt och läste Arbetarbladet och fyck syn på detta.
Det är ju bedrägeri!? På hög nivå!!
Då kan ju Badhuset börja skicka räkningar till folk som bor i närheten, för dom har ju tillgång till badhuset!
Jag bor i närheten av Dalbackens dagcenter, ska jag betala en avgift då, för att jag har tilgång till personalen där?
Dom som bor i närheten av sjukhuset, ska dom betala för sjukvård som dom inte fått bara för att som har tillgång till det?
Dom som bor i närheten av en biltvätt, ska dom betala fast dom inte tvättar bilen, bara för att dom kan göra det om dom vill?
Nej det är ju fullkommligt  befängt!! Jag kan inte nog beskriva hur illa jag tycker om de personer som har kommit på denna idiotiska idé!!

//KM

Ovilja och Djävulskap.

Det är Precis vad det är. Ovilja att hjälpa sina medmänniskor.
Alla möjligheter att hjälpa till finns där, men lik förbannat vägrar folk att hjälpa till!

Ta t.ex Häsocentralen i Sandviken. Vanligtvis är det ju dit man vänder sig om man är sjuk och behöver hjälp.
Om det nu råkar vara så att man bor i närheten av hälsocentralen, skulle man ju kunna tro att det går bra att gå dit för att boka en tid, så är ICKE fallet. Man är tvingad att ringa och boka en tid. Det går utomordentligt bra att ställa sig utanför byggnaden (man får ju inte använda mobiltelefon där inne) , ringa in till damen i luckan och boka en tid, samt få information som rör besöket man bokar. Men hon kan inte hjälpa till om du inte ringer!

Sen har vi ju Lidl med deras väldigt märkliga policy. Om man ringer till deras växel och ber att få veta namnet på deras Ekonomichef samt dennes mailadress, så får man veta att dom inte lämnar ut sådanna uppgifer på telefon.
Om man därimot skickar ett mail och begär exakt samma information, då går det utomordentligt bra att lämna ut uppgifterna.

Sen har vi ju Skattemyndigheten.
När jag flyttade i Oktober ville jag så klart adressändra. Jag besökte därför deras hemsida för att ordna detta.
Men när jag knappat in mitt personnummer fick jag veta att jag inte existerade.
Det finns tydligen inte någon person i Sverige med mitt personnummer. Märkligt, för vad jag vet så lever jag!?
Och Majskurt hon får inte heta vad hon heter. Systemet klarar inte av hennes efternamn så då hon får helt enkelt dela på sitt namn, annars kan hon inte byta adress.



Mmm.. uppenbarligen är jag lika bitter som vanligt :)
Men det finns just nu en ganska rolig, intressant sak i min tillvaro att skriva om.
Det "spökar" i mitt headset! Jo det är sant, det går signaler när jag inte ringer och jag hör en massa konstiga ljud hela tiden. Ljud som inte alls ska vara där.. ibland låter det nästan som röster..
Ja jag vet, det finns tuusen logiska förklaringar till det. Men snälla låt mig tro att det spökar i mitt headset, det gör mig lite gladare. Det behöver jag bli!

Nog!!

//KM

avskyvärd..

vedervärdig, fruktansvärd, förfärlig, otrevlig, osmaklig, osympatisk, spydig, hånfull.. ja listan kan bli lång på ord som beskriver dig! 

Hur fan kan du anklaga mig för att inte sköta mitt jobb när det är du som ser till att jag inte kan jobba? Helt ofattbart!
Du har iingen aning om hur vi gör vårt jobb på mest effektiva sätt och ändå tycker du att du har rätt att tala om för mig hur jag ska göra, bara för att du har gjort fel och inte har nån lust att rätta till det! När du har sett till att jag faktist inte kan jobba alls, så får jag höra att jag ska sluta klaga och jobba istället?! men hur ska jag kunna jobba när jag inte kan jobba? det är inte det lättaste kan jag tala om för dig!
Anklagar mej för att ljuga.. pfff!
Skulle vara jag som inte lyssnar?


SER DU DÅLIGT ELLER ÄR DU BARA DUM I HUVUDET??
JÄVLA FITTANSIKTE!!!!

Nä nu får det vara nog!!!

Det värsta jag vet är att bli avbruten.
Oavsett av vem och varför och i vilken situation! och speciellt om personen som avbryter inte ens tänker tanken att kankse be om ursäkt!
Fyy Fan va arg blir!  Inte lika arg som Majskurt var förra in lägget men nog så arg att jag behöver blogga om det!!

Jag säger inte de här sakerna för att jävlas med dig, utan för att underlätta för alla inblandade!!
Hela Världen kretsar inte kring DIG! Tro det eller ej!
Men eftersom du tycker att det jag har att säga är så fruktasvärt oviktigt att du kan totalt nonchalera att jag överhuvudtaget pratar med dig och avbryta mig flertal gånger i samma mening, så ska jag låta bli att säga något alls i fortsättningen!
Och om du försöker prata med mig så ska jag göra samma sak fast 1000000 gånger värre!
Får vi se hur kul du tycker det är!?
IDIOT!!!!


förbannade jävla fittansikte!!!!

alltså dra åt jävla helvete, nu har jag lackat ur en gång för alla på det där förbannade jävla helvetet. Fuck off and die din dumma jävla jävel. Idiotfan. Jag blir så jävla förbannad att jag fanimej tappar hela mitt jävla vokabulär och det ersätts av svordommar och förbannelser. Må DU brinna på bål med gonorré och få punktering precis överjävlaallt du åker och stekas av den glödheta solen och flås levande. Jag hoppas att du kommer att sakna mig och gråta floder av blod över hur i helvete jävla illa du har betett dig. Far och flyg. Loud and clear I make my point dear. MÅ DU BRINNA I SKÄRSELDEN FÖREVIGT OCH I ALL FRAMTID MED ALLA JÄVLA ELÄNDES ELÄNDIGA SAKER DET GÅR ATT DRAS MED. Jag kan inte nog betona/understryka/poängtera/lägga tonvikt på/ge eftertryck åt hur jävla ILLA jag tycker om dig. DU är inte vattenvärd i mina ögon nå mera. Inte ett jävla skit, och jag hoppas så innerligt att DU läser det här. För om du gör det så borde du fatta att det är dig det handlar om. Och gör du inte det SÅ ÄR DU TAMEJFAN DUMMARE ÄN VAD JAG TRODDE!!!!!! Fuck..... what the fuck is fucking wrong with you??????  Helt jävla sjukt är vad det är. Jag skulle nästan vilja påstå att jag avskyr dig. OCH DET ÄR BARA DITT FEL. Ditt jävla avskum. SYND att jag bryr mig tillräckligt för att ens skriva om det, men det är ju så förbannat jävla skönt att få UTTRYCKA sig precis som jag jävla vill.

FUCK YOU och allt du någonsin sagt. Fuck you för allt du står för och alla dina jävla lögner. Fuck you för att du är så jävla dum i huvudet och för att du helt enkelt är en vidrig person.

DU förtjänar bara elände och misär.

/MK

appropå Karlsson på Taket...

Tomas Gul:
Ja, herregud, vidrigare personlighet får en leta länge efter!


Mikael Grön:

ja verkligen, jävla peddo-propeller-slusk.... smyger sig in hos barn o beter sig allt annat än hövligt... karlsson är verkligen an skamfläck för den svenska barnlitteraturen! astrid måste ha varit i en jävla svacka när hon kom på karlsson...


Tomas Gul:

=D Tacka vet jag pedagogisk litteratur á la Tomas Gul & Mikael Grön!


Mikael Grön:

jaaaa!! mer pixiböcker åt barnen!! =D


Tomas Gul:

Mycket bättre än äckel-Karlsson, alla barn borde skonas från den egoistiska saten. Skall ta upp det med rädda barnen!


Mikael Grön:

men äntligen någon som delar min åsikt helt och fullt ang. den där feta jäveln... & nu när vi ändå är inne på ämnet rädda barnen så tycker jag att den kommande generationen även borde skonas från dom där obehagliga teletubbies... uuuuscha!


Tomas Gul:

Men JAAA... inte undra på att barnen blir konstigare & konstigare... teletubbies kan man ju likna vid en psykisk kollaps... skulle vara intressant att diskutera med upphovsmannen dock, vad är poängen? jag tycker dom är RIKTIGT läskiga!


Mikael Grön:

läskiga är precis rätta ordet. kraftigt syrad/svampad/snetänd djävul som satte sig o knåpa ihop nåt dylikt... falska, färgglada små missfoster med ett spädbarn i solen... herremingud, som du säger, inte konstigt att barnen får konstiga idé


Tomas Gul:

Antiagligen är han precis så som du påpekar! Eller så lever han i en isolerad liten bubbla någonstans och planerar världsherravälde genom att fördumma folket redan från barnsben. Och solen, den är fanimej bland det otäckaste jag upplevt i mina dagar! Herregud, satckars framtiden!


Mikael Grön: 

hahahahahaha!!! japp. jag nickar instämande medans jag garvar. framtiden, ja, ibland hoppas man ju tamejfan att man slipper upleva den! förresten så tror jag att han både knarkar OCH bor i en bubbla i en grotta någonstans i långtbortistan.


Tomas Gul:

Hahaha, det råder konsensus! Ensam, nervsjuk och psykotisk i en fluffig bubbla, i ett land som ligger långtbortihelvete, som få personer kan benämna, med elaka planer om hur man förstör en hel generation med hjälp av små äckliga figurer i en miljö som skulle få all världens hippies att dreggla av avundsjuka... Kanske inte är så dumt att åldras ändå =D


Mikael Grön:

höhö! så sant så sant, och om inte annat får man väl hoppas att man antingen är så pass dement eller att medicinerna är så pass strarka att man bara sitter o skrattar nånstans ändå! =D


Tomas Gul:

Tror inte det är några problem =) Kanske sitter vi rentav i en egen bubbla någonstans och planerar en motattack utan dess like. Vi växte ju trots allt upp med både Fragglarna & Lillstrumpa så helt omöjligt e det ju inte!


Mikael Grön:

våran motattack skulle sakna beskrivande ord. vi har ju för fan planerat världsherravälde sen gymnasiet! och med tanke på Fragglarna (och min personliga favorit He-Man) så ligger alla andra i lä. =D framtiden skulle bara veta.... moahahahahahaha!!


Tomas Gul:

Hahaha... du och jag! Känner att "world domination" är nära! Kanske skall vi ta den där ölen snart och arbeta vidare på planerna, vore ju illa och snubbla på mållinjen och ge segern till psykot bakom teletubbies!

Mikael Grön:
ja jag menar det... det vore fan skitilla o bara ge ge bort hela världen till nån som är konstant snetänd... fatta vilket jävla öde vi får då... jo, kliar lagom i öltarmen och det är ju oftast då idéerna är som bäst! =D hur ser herr Guls helg ut då?



Detta är då ett samtal som utspelade sig mellan mig (mikael grön i detta fall) och en go gammal vän till mig som heter Jennie (tomas gul här). Att vi heter Mikael Grön och Tomas Gul har självklart sina anledningar. Upphovskvinnan till dessa alteregon är mamma Gul, och skapelseberättelsen är lång. Enough Said.

/MK

Bitter och schizofren?!

Ja, för om vi pratar med oss själva är vi tydligen schizofrena och förtjänar ett slag i ryggen, och bitter är vi ju mer eller mindre 24 timmar om dyngnet!
Men jag tänker stå fast vid att det är dumt att sända dubbade filmer på tv mitt i natten..
Nog om det!

Jag vet att det finns huuur mkt saker som helst att skriva om.. men jag kommer inte ihåg alla nu bara för att jag sitter här..
Några saker kommer jag ihåg, men jag vet inte  vart jga ska börja riktigt.

Jooo! Soygurt!
Det är ju det fånigste jag har hört på länge!
Det är alltså soya yogurt... varför det inte bara kan heta det fattar jag inte.. 
Och ska man tro på reklamen är det tydligen roligt att säga också..
"lika roligt att säga, som att äta" (??)
Men vad som är ännu värre är ju att folk i reklamer på TV inte kan prata!
Det måste ju finnas andra skådespelare att få tag i om man märker att dom man har inte kan prata?
Som tanten i Becel reklamen som säger klostosterol istället för kolesterol
Om inte vuxna människor kan prata, hur kan man då förvänta sig att barn och ungdomar ska kunna det?
Men det värsta av dom alla är ju chiquita reklamen!!
Smuuudie... Vad är det får något??
Om man tittar på reklamen kan man ju konstatera att det är smoothie dom menar, men det är icke vad dom säger.

Kurtmajskurt började prata om ovanstående en kväll hemma hos Fröken Fält.
Efter väldigt mkt skrattande och ännu mer oförstående vänner, kom vi fram till att vi måste ju göra en Smuudie på Soygurt! (och beans) mohahaha :)  Som vandligt ar det väl bara kurtmajskurt som förstår det här, men det börjar väl bli vanligt i den här bloggen.

Nej nog för nu, kanske kommer mer senare.

//KM



Hahaha!! Ej att förglömmas är han som instämde att Kurtmajs skulle ha en kille som satt på Kumla och sa Babbens namn i sömnen! =D

/MK

beslut som fattar sig själva.

jaha, då var ännu en helg över. en  jävligt skojjig helg om ni frågar mig! en helg som innehöll några riktigt härliga överraskningar, en invigning, en full Jenny, ganska många öl & en sjuuuuuukt rolig Finne! =D

Men det var inte det detta inlägg skulle handla om.

(Alla) människor har ju förmågan att fatta beslut. Att med någon form av tankeverksamhet dra en slutsats av något slag. Att bestämma sig. Att fatta ett beslut. För somliga är detta svårare än för andra, & för vissa kanske det inte funkar alls! Det beror ju lite på vad beslutet handlar om oxå naturligvis. "Hmmmm, choklad eller jordgubbsmilkshake...?" är nog lättare än t.ex. "ska jag verkligen prova hoppa bungyjump med en fiskelina...?"
Oftast kan man ju väga fördelar mot nackdelar. "jordgudd är ju gott, men om jag tar choklad så släcker jag törsten OCH godissuget på samma gång!", kanske någon skulle resonera. vid bungyjump angelägenheten kanske det interna argumenten skulle låta nånting i stil med: "fan, jag kan ju dö på kuppen, men fatta OM jag klarar det vad coolt det skulle vara! snacka om att få en plats i historieböckerna!"
Å nu kommer ju det fina i kråksången! När besluten fattar sig själva. "Tyvärr, vi har slut på jordgubbsmilkshake." WOHOO!! vad lätt det blev då! eller "nä tyvärr, bron du skulle hoppa från kollapsade igår." Jaha, då var ju det oxå färdigbeslutat. Kanske beslut som fattar sig själva är guds sätt att säga NEJ! till ett av alternativen....?

hursomhaver... jag har då under ett tag här haft ett slags beslut att fatta. ett av det mer beklämmande slaget. vad det är hör inte alls till saken med tanke på att det redan är fattat och färdigt. Vilket ger en fantastiskt skön känsla av lättnad, men samtidigt inger det en viss vemodighet. Man kan ju veta i vissa fall att det inte är den roligaste av alla lösningar men den absolut bästa.

För ett X antal år sedan lade jag ner några principer som jag svor att jag skulle göra så gott jag kunde att leva efter; för migsjälv och dom val jag har kommit/kommer att fatta. Hittills har det funkat kalas. Speciellt de gånger jag verkligen applicerat dem med hela min övertygelse. =) Men nu kom jag till ett sådant trångmål att jag var tvungen att ta ett bad och verkligen begrunda mina valmöjligheter och deras framtida påverkan på mig och mitt mående.
Jag visste verkligen varken ut eller in och tänkte upprepade gånger att det skulle få en chans till, och en till.... (även fast någonstans i mitt undermedvetna visste jag nog redan att det är dålig tajming och inte riktigt rätt just nu.)  Men så helt plötsligt fattades beslutet av sig själv och jag hakade mest på. Det blev nämligen så att en av de sakerna jag lovat migsjälv att aldrig göra igen, att aldrig godta, verkade vara på väg att inträffa. Igen. Som jävla tur är så lyckades jag bromsa hela det mentala händelseförloppet tillräckligt fort (och utan för mycket investerat) för att det verkligen skulle svida. pust! Räddad av en fras från en polare som fick mig tänka. En fras som jag själv använt åtskilliga gånger till mina vänner.

"han/hon/det är inte klart"

men det är jag.

/MK

RSS 2.0