SPYLESS!

Fy fan. Nu fick jag luft i lungorna. Det är fan inte Sandviken som är tråkigt, det är alla jävla tråkiga människor som befolkar den här stan. ALLA sitter ALLTID och grinar och gnäller över hur tråååååkigt det är här, det finns inget att göra, allt är botten, jävla skitstad... bla bla bla. Men ta för fan och ryck upp er och FÖLJ MED när man väl kommer med idéer och förslag på vad man kan hitta på! Så fort man kommer med nåt här (bada, bowla, fika ute/hemma, mysa i parken, fiska, etc...) så möts man bara av: "Nääää, men guuuuud vad jobbigt..... Det finns ingen skjuts..... Det finns mygg...... Vi måste vänta på den/det/skitjävlaingenting..... Det är FÖR varmt, näääää, för det finns inge si/sånt/whatever....... Suck...... Pust..... Stön....... Besvärligt...... Drygt........"  Då ska man för i helvete inte sitta och klaga på att det inte finns nåt att göra heller!!!!!!

Det är för fanimig sommar ute och det känns som att folk bara sitter o väntar på att det ska bli vinter och mörkt igen så ni har en "giltig" anledning till att bara sitta inne och RUTTNA. Ni klagar på att sommaren är kort, KAN ha att göra med att ni slösar alla fina dagar till att hitta på ursäkter till varför ni inte kan vara ute. Sen efter tre månaders innesittande samt uttittande på solen så börjar ni bitcha igen om att sommaren aldrig riktigt kom. Men RES ER UPP UR DEN DÄR FÖRBANNADE JÄVLA SOFFAN NI SITTER I OCH GÅ UT OCH FÅ LITE FÄRG I ERA GENOMSKINLIGA JÄVLA ANSIKTEN DÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

/
MK, som önskar er alla tråkmånsar en riktigt kall vinter, den är snart här för er. (Fan vad jag är less på er.)

Kommentarer
Postat av: babben

hahah du har så rätt så :)

2009-07-17 @ 12:03:58
Postat av: Anonym

VÄL RUTET SYSTER.Ska du med på Kungen Festivalen nu i helgen då? Det finns inget dåligt väder,det är bara att bli dyngrak på fläder. Eller nåt. Blaow!

2009-07-19 @ 03:14:20
Postat av: JensBens

öööh glömde signera inlägget

2009-07-19 @ 03:15:37
Postat av: Anonym

hahaha!!! :)

2009-07-22 @ 23:09:56
URL: http://ameliegrym.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0