Skrattnojja någon?

Hahahahaha! Jag kan inte annat göra, än att börja med ett garv. =D Igår kväll fick vi (KurtMajsKurt) ett sånt där helt hysteriskt och okontrollerbart skratt utbrott! Det kändes som att det varade i flera timmar, och åter igen kunde jag förnöjt konstatera att Kurtmajs är förmodligen världens roligaste människa.

Nu är det så här att för ett antal år sedan var Kurtmajs körledare i kyrkan. Det var hennes morfars gumma som i sin tur var Kurtmajs "chef". När "chefen" föreslog att dom skulle sjunga  "Det lilla ljus jag har" så utbrister den då 12-åriga Kurtmajs: "Men Annmari! Den är ju jäääätte tråkig.... Ska vi tjata iväg folk från kyrkan?" Hahahahaha!! Hon tyckte att folk redan hade så bråttom ut från kyrkan så hon begrep inte varför man dessutom skulle tjata ut dom där i från! =D

Så gled vi över till gången då en släkting till mig glömde sin drygt 2-åriga unge i bollhavet utanför mataffären. Det var inte förän hon kom hem och började packa in matvaror som hon fick den där känslan av att hon glömt något.... Ja Jävlar! Ungen! Ungen satt kvar i bollhavet när en väääldigt stressad mamma återvände, så slutet gott, allting gott.

Och folk tycker att VI är glömska! =D

/MK, som alltid har nära till skratt i vissa personers sällskap. =)

Kommentarer
Postat av: "maikko"

ha,ha,ha,ja visst är det härligt med riktig skrattnoja ibland.Mer sånt åt folket!!!då blir vi alla trevligare OCH lever lite längre!eller förresten,efter gårdagans program om äldrevården i sverige,vete fan om man vill bli så gammal?!

2009-05-07 @ 19:25:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0