Gränshandikappad!?

Gränshandikappad? Vad är det? Joo, det ska jag tala om! Det är en person som inte inser att det finns gränser. När det krävs flertal tillsägelser och ibland hårda ord för att personen ska förstå att det är nog, med vad dom nu håller på med.
Det kan t.ex vara en dryg person på krogen, som prompt ska vidröra någon trots att man talat om, ett flertal gånger, att han INTE får göra det!!  Det kan även vara en person man har träffat en gång för ett antal år sedan, som plötsligt hör av sig för att han/hon är på besök i den stad man bor. Och därför tar för givet att han/hon har en sovplats hos den personen. Som han/hon har träffat en gång i sitt liv och inte känner.
Jag skulle ju kunna fortsätta en evighet att räkna upp exempel på gränshandikappade personer.. men jag vill fortsätta vara på hyffsat bra humör resten av dagen också :P

Konstigt det här med hur mycket man påverkas av personer i ens omgivning. Alla i ens omgivning, allt ifrån nästående till ytligt bekanta. Säg att  en grupp på 10 personer spenderar en hel dag tillsammans i samma utrymme. Från början så är 3 av personerna märkbart glada, 3 är märkbart nedstämda och 4 är på märkbart dåligt humör. I slutet av dagen så är alla 10 personerna märkbart nedstämda. Man påverkas av varanda, medvetet eller ej. För dom 3 personer som var glada i början av dagen har ju förmodligen inte planerat att bli nedstämda.
För ett tag sen berättade Majskurt att bra humör tydligen smittar lättare och i större utstreckning än dåligt humör. Att Bra humör smittar ända ner i tredje ledet..

Nog!

//KM


Kommentarer
Postat av: maaaaajs

hahaha!! hade redan förträngt att jag var en nödlösning! =P

2009-05-13 @ 17:26:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0